Őszi első forduló <- Ide kattintva olvashatja a cikket

2014.08.25 10:54

Őszi első forduló

 

Besenyszög SE ifjúsági csapata: Állnak: Szabó Sebestyén, Nyeső Attila, Héja Norbert, Koncsik Ádám, Varga Tamás, Lévai Zoltán, Gilszki Patrik, Sléder Gábor edző. Gugolnak: Szabó Gyula, Nyeső Csaba, Papp Dominik Róbert, Varga Patrik, Fejes Levente, Gólya András.


KUNMADARASI SE – BESENYSZÖGI SE  Megyei III. osztályú férfi ifjúsági mérkőzés
1 – 1  (0 – 0)     Kunmadaras. 20 néző
Mérkőzés játékvezetője: Vásár Béla, segítője: Nagy Nóra.
  Az újonnan alakult Besenyszögi ifjúsági csapat első tét mérkőzésére került sor Kunmadarason.
Csapatunkon nem látszott semminemű megilletődöttség, hiszen idegenben egyből támadólag léptek fel. Szépen szövögették támadásaikat, aminek az lett az eredménye, hogy elfelejtkeztek védekezni és a hazai csapat ellentámadást hajtott végre. Az első lövést, úgy ahogy hárították, de a kapu előtti kavarodásból 68. percben a hazaiak jöttek ki jobban és találtak egy „potya ízű” gólt. Ezután rendeződött az ifi csapat, és folyamatosan gólveszélyt jelentettek támadásaink a hazaiak kapujára. A hazaiak sem adták fel és elkezdték ostromolni a kapunkat, de a nagyszerűen védő Szabó Sebestyén sorra hárította a gólba tartó labdákat. A 78. percben egy nagyszerű támadás után Varga Tamás bomba góljával egyenlítettünk. Sajnos kapusuk kétszer is ápolásra szorult a mérkőzés folyamán, mert a vállán megsérült.
Végeredményben a kiegyenlített mérkőzésen igazságos döntetlen született. Mindkét csapat labdarúgást játszott, ami a közönségnek és az edzőknek is tetszett. Jó játékvezetés mellett egyik csapat sem érdemelt győzelmet.

 

 

Állnak: Fullajtár Gergő, Varga Norbert, Donkó Krisztián, Czapkó Tibor, Czapkó Tibor edző, Telek Péter, Tímári Csaba, Kiszely Szabolcs, Serfőző Attila. Első sor: Hajdú Péter, Peszeki Patrik, Sléder Gábor, Danajka Balázs, Kiszely Tamás, Kovács Mihály.
KUNMADARASI SE – BESENYSZÖGI SE Megyei III. osztályú férfi felnőtt mérkőzés
1 – 1  (1 – 0)  Kunmadaras 80 néző
Mérkőzés vezetője: Borók Károly, segítői: Nagy Nóra és Vásár Béla
A mai napon csapatunk erősen „vérzett” a sebtől. Maródiak: Annus Árpád, Fullajtár Gergő, Jánosi Dániel, Bali Imre. Magán elfoglaltság miatt távol: Fejes László és Csajbók Ádám. Ilyen előjelekkel kezdődött a mérkőzés.
Az első félidőben a hazaiak kezdte jobban és lendületesen szövögették a támadásaikat. Nem mutattunk egységes játékképet. A 12. percben a kapufáról kipattanó labdát a védők gyűrűjében a hazaiak csatára szerencsésen a kapuba továbbította a labdát. 1 – 0 a hazai csapat javára. A labdát dédelgető hazaiak felhozták csapatunkat és több támadást vezettünk, de védelmünk továbbra is gyengélkedett. Felváltva kerültek a kapuk veszélyben, de nem volt átütő erő egyik csapat támadó játékában sem. 
A szünetben felrázott csapatunk kezdte jobban a második félidőt. Egyre erőteljesebbek lettek a támadások, de nem vezettek eredményességhez. A hazaiak egyre fáradtabbak lettek, de néhány esetben veszélyeztették. Mezőny fölényünket a 64. percben egy bomba góllal fejeztük be. A korszerű támadás végén Tímári Csaba 20 méterről leadott lövése háríthatatlan volt. Csapatunk továbbra is támadásba maradt, de csak a gólhelyzetig jutott el, a kapuba nem tudtunk betalálni. A hazaiak nem álltak a szerencsével hadilábon. A sok kihagyott gólhelyzet miatt az eredmény már nem változott. Jó és közönség csalogató mérkőzésen igazságos döntetlen született. A játékvezető és segítői nem befolyásolták a téves ítéletükkel a mérkőzés eredményét.

További eredmények:     Kenderes I.  - FC Jászszentandrás 4 – 2
                                   Kengyel LSE  - Lurkó Focimánia 3 – 2
                                  Jászjákóhalmai SE - Cserkeszőlői SE 0 – 1
                                  Tiszaszőlős   szabadnapos


Besenyszög, 2014. augusztus 24.
                                                                                                                                                                 Farkas Géza